Poštovane Kiseljačanke i kiseljačani,

Svjedočimo iznimno visokim temperaturama i dugotrajnom sušnom razdoblju, što je dovelo do 50% manje izdašnosti svih izvorišta iz kojeg se opskrbljuju građani vodom.

JP ”Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Kiseljak, ne može osigurati dovoljne količine vode, koje podrazumijevaju zalijevanje travnjaka, bašti, punjene bazena,  pranje dvorišta ali može osigurati uz racionalnu i normalnu potrošnju da svaka obitelj ima vodu (okupati se, oprati rublje, posuđe, itd), temeljem navedenog, apeliram na Vas cijenjenje kiseljačanke i kiseljačanki na racionalno korištenje vode,  pogotovo što naši sugrađani koji žive u zgradama (kolektivnom stanovanju) trpe neodgovoran odnos onih koji ne racionalno crpe vode.

Svjedoci smo svakodnevnog ne racionalnog korištenje vode,punjenje bazena, korištenje vode za pranje tepiha, pranje pločnika, prilaza, dvorišta, nogostupa,  bašti,  i ostalih sl. radnji.

JP ”Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Kiseljak i Općinska inspekcija maksimalno će se angažirati u praćenju ne racionalnog trošenja vode.

Uz zahvalnost i s poštovanjem!

Načelnik općine Kiseljak

Mladen Mišurić Ramljak