Općina Kiseljak


Kontakt

kontakt2t.fw

Brojač

760779
DanasDanas11
JučerJučer484
Tekući tjedanjTekući tjedanj480
Tekući mjesecTekući mjesec11269
UkupnoUkupno760779

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 25 


Petak, 31 Ožujak 2017 11:54

 

 

mod rasvjeta 2


Općina Kiseljak pokrenula je projekt izmjene javne rasvjete na području općine, prema kojem bi neekonomične i starije sustave rasvjete zamijenila štedljivim sustavom LED rasvjete koja koristi 50% manje energije.


Za sada je novom rasvjetom prekrivena ulica Obala hrvatske mladeži a uskoro se kreće u modernizaciju javne rasvjete i u ostalim naseljima na području Općine što će ujedno donijeti i znatne uštede u općinskom proračunu.


Cilj projekta je smanjenje troška za energiju i održavanje ugradnjom nove učinkovitije opreme i optimiziranjem energetskih sustava, danas je zamijenjeno 38 postojećih uličnih žarulja, naredni tjedan na redu su ulice Bana Josipa Jelačića, Žrtava domovinskog rata i kraljice Katarine.

 

mod rasvjeta 3

 

mod rasvjeta 1

 

 

Najava projekata


Općina Kiseljak početkom travnja kreće s izgradnjom trga Kneza Radoja na lokaciji dijela parkinga APC-a (parkinga općine).

Novi trg će svojim modernim i suvremenim izgledom oplemeniti gradski prostor a pored izgradnje trga uskoro se kreće i s oplemenjivanjem javnih površina s novim sadržajima, kao što su uređenje parkova, šetališta i trgova na radost svih kiseljačana.