Općina Kiseljak


Kontakt

kontakt2t.fw

Brojač

795441
DanasDanas96
JučerJučer200
Tekući tjedanjTekući tjedanj1162
Tekući mjesecTekući mjesec6920
UkupnoUkupno795441

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 171 


Ponedjeljak, 06 Veljača 2017 09:57

 

 

 

plavo-bijela 1

 

Tradicionalna „Plavo-bijela noć" NK Kiseljak, kojoj se drugu godinu za redom pridružio Košarkaški klub Kiseljak održana je u subotu 4.veljače u prepunoj dvorani restorana „Pacifik", gdje goste zabavljao Exponent bend. 


Uz brojne prijatelje, navijače, simpatizere i donatore dvaju klubova, koji su podršku radu i djelovanju NK Kiseljak i KK Kiseljak svojim dolaskom i kupovinom karata dali kako brojni kiseljačani tako i gost iz drugih susjednih općina. Preko 50 sponzora, gospodarstvenika s područja Kiseljaka osiguralo je vrijedne nagrade, tombole.


Nazočne je na početku „Plavo-bijele noći" pozdravio predsjednik NK Kiseljak Pero Pecirep , naglasivši kako ga raduje što se održava tradicija duga četrdeset godina i što s ponosom možemo proslaviti 95-i rođendan NK Kiseljak.


Među brojnim gostima svečanosti ''Plavo-bijele noći'' nazočio je i Predsjednik F BiH Marinko Čavara, te ministri u Vladi ŽSB Nikola Grubešić i Zoran Marković.

 

plavo-bijela 2


Pokrovitelj zabave je Općina Kiseljak, načelnik Mladen Mišurić-Ramljak istaknuo je kako ne treba odustajati od tradicije i podrške dvaju klubova koji imaju najdulju tradiciju sportskih aktivnosti na području općine Kiseljak.


Općina Kiseljak svojim proračunom izdvaja 200.000,00 KM za sport, gdje djeluje više klubova iz različitih grana sporta na području općine.  

U tijeku je realizacija izgradnje sportske infrastrukture gdje trenutno u planu izgradnja tribine na stadionu Hrvatskih branitelja i uređenje svlačionica po standardima UEFE.


Usvajanjem Proračuna za 2017.godinu povećane su stavke za sport i kulturu gdje predviđen i projekt izgradnje sportsko-rekreacijske zone.