Općina Kiseljak


Kontakt

kontakt2t.fw

Brojač

795438
DanasDanas93
JučerJučer200
Tekući tjedanjTekući tjedanj1159
Tekući mjesecTekući mjesec6917
UkupnoUkupno795438

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 15 


Članovi BK Lepenica u Tarčinu su dočekali karavanu prijateljstva nakon čega su zajedno stigli u Kiseljak gdje su zajedno s načelnikom Mladenom Mišurićem Ramljakom, predstavnicima BK Kiseljaka i Udruge specijalne policije Munje Kiseljak zapalili svijeće ispred središnjeg spomen obilježja na trgu.

Na put dug 420 kilometar krenulo je 40-tak biciklista iz Mostara, Gruda, Tomislavgrada, Livna, Ljubuškog, Čitluka, Međugorja, Busovače, Metkovića, Osijeka, Žepča i Posavine.

Pokrovitelji karavane su predsjednik FBiH Živko Budimir, Sportski savez Grada Mostara i Grad Vukovar. U organizaciji biciklističke karavne sudjeluju: BK Lepenica, BK Kiseljak, BK Žepče, BK Vukovar, te BK Županja.

Cilje karavane je unaprijediti prijateljske odnose između Grada Mostara i Grada Vukovara koji su okrunjeni potpisivanjem sporazuma o prijateljstvu i suradnji, te odavanje počasti svim stradalima u BiH i Hrvatskoj, posebice u Vukovaru.

Najstariji sudionik biciklističke karavane ima 54. godine, a najmlađi 9. godina. U vijećnici Općine Kiseljak sudionici biciklističke karavane zahvalili su se načelniku na gostoprimstvu i ugodnom druženju, te su svoj put nastavili prema Žepču. Vidno raspoloženi i nasmijani biciklisti su kazali kako im ovo putovanje nije naporno, te kako to rade s uživanjem u dobrom i veselom okruženju, nadajući se samo jednom, ljepšem vremenu, prestanku kiše koja pada već danima. Njihov dolazak u Vukovar predviđen je za 2.svibnja.

Načelnik je veseloj okupljenoj ekipi zaželio sretan put, te da se sretno i zadovoljno vrate svojim domovima. Tijek same karavane može se pratiti na facebook straniciwww.facebook.com/karavanaprijateljstva.